Árkategóriáink

Konyhabútor Szeged

Prémium minőségű konyhabútorok helyi gyártótól Szegeden!

Árkategóriánk létrehozási alapja

Árkategóriáink alapját, a felhasznált alapanyagok és a hozzáadott munka értéke határozza meg. Az üzemünkben, csak prémium alapanyagok felhasználásával, árkategóriáktól függetlenül készülnek a bútorok. Minden kategóriában a korpusz rendszerek azonos gyártás technológiával és anyagminőségben készülnek. A korpuszokra épített front anyaga, a beltartalom és felszereltség  alakítja a kategóriákat( pántok, fiókrendszerek, mozgatható polcrendszerek és a frontok). Kategóriáink rövid leírása és jellemző anyagfelhasználása:

 I Árkategória

A sokak által közkedvelt, és legszélesebb választékkal ellátott alapanyag. Ez nem más mint a laminált bútorlap. A válaszék, manapság már több száz mintázatú és színű laminált bútorlap. A FrontDesign konyhastúdiónkban, nagy része megtekinthető és választható. Az általunk ajánlott bútorlap típusok-színek, az aktuális a piaci ár akciókhoz vannak illesztve, melyet mi is továbbadunk a megrendelőink felé.

Prémium minőségű konyhabútorok helyi gyártótól Szegeden!

 II Árkategória

Ide tartoznak a Festett – él és lapmart MDF lapokból készülő frontok. A selyem, magas fényű, speciálisan fára fejlesztett igen kemény, rugalmas és a rendeltetés szerű használatból eredő karcolásnak ellenálló festékek. A választék óriási, hiszen a RAL színkártyában szereplő színek túlnyomó többségét tudjuk ajánlani.

Prémium minőségű konyhabútorok helyi gyártótól Szegeden!

 III Árkategória

A „Királykategória”…

-Hőkezelt, festett üveglap frontok, melyek a RAL színkártya színeiben választhatóak

-A természetes fával furnérozott felületű, sík, vagy dombor formás- lapmart frontok,

-És nem utolsó sorban a tömör fából készült frontok, melyek nagy választékban megtekinthetőek a FrontDesign konyhastúdióban.

A természetes fa felületű (mind a furnérozott, mind a tömör fa) frontok, színezhetőek páccal, majd egy speciálisan fára fejlesztett igen kemény, rugalmas és a rendeltetés szerű használatból eredő karcolásnak ellenálló lakkal kezeljük.

Prémium minőségű konyhabútorok helyi gyártótól Szegeden!