A vásárlás menete

Konyhabútor Szeged

Egy konyha megvalósítása nem mondható egyszerű feladatnak. Nem csak esztétikai, de műszaki-konyhatechnikai követelményeknek is meg kell felelnie a beépített konyhabútornak. Ezért érdemes ellátogatni konyhabútor bemutatótermünkbe és elbeszélgetni, tanácsot kérni magasan képzett Kollégáinktól, akik végig vezetik végig ÖNT lépésről lépésre a megvalósítás útvesztőjén, hogy a végeredmény a megálmodott konyha legyen és sok sok évig örömét lelje az ötletében, a használhatóságában és a minőségben melyet viszont cégünk biztosít az Ön számára.

A megszületett ötletétől a megvalósulásig a következő lépéseket kell közösen megtennünk:

Prémium minőségű konyhabútorok helyi gyártótól Szegeden!

konyhabútor szeged

Konzultáció

Az ÖN ötletének kidolgozása, azonnali árajánlat készítéssel-teljesen díjmentesen!

Amivel érdemes készülni:

 a konyha alaprajzi mérete;  és legalább egy környezeti fotó; 

 

konyhabútor

Helyszíni felmérés

Amennyiben, előzetes kalkulációnk elnyerte tetszését, a következő lépés, a konyha helyének  pontos felmérése, melynek költsége: 12.700 Ft .

A konyha megrendelése esetén, a fenti összeg levonásra kerül a konyha kalkulált árából!

konyhabútor

3D modellezés

A felmérést követően 3D terv készítése, amely azonnal árat generál, így a terv módosításakor módosul az ár is.

Ennek köszönvén, egy óra alatt, el tudunk közösen jutni a kész konyha tervig, és a végleges áráig.

beépített konyhabútor szeged

Megrendelés

A megrendelés, az elfogadott rajzot követően(minden részletére kiterjedően), az árajánlatban szereplő vételár 50%befizetésével lép érvénybe.

beépített konyhabútor szeged

Elkészítés

A Front Művek Kft. saját gyártóüzemében készíti el a terveken szereplő bútort, a legmodernebb számítógép vezérlésű gépek segítségével.

beépített konyhabútor szeged

Kézhezvétel

Tapasztalat, magas műszaki képzettségű szakembereink, a helyszínre érkezve a rendelt bútort, a tervek alapján a helyükre illesztik, majd átadják ÖNNEK a rendelt terméket. 

Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Sok szeretettel üdvözöljük honlapunkon! Reméljük sok hasznos információt talál majd oldalunkon. Megpróbáltunk egy szórakoztató, könnyen áttekinthető mégis részletes honlapot készíteni ezzel segítve a tájékozódást a bútorok világában. Olvassa el köszöntőnket az alábbi gombra kattintva.

Prémium minőségű konyhabútorok helyi gyártótól Szegeden!

Saját gyártó üzem, Front Művek Kft.

A Front Művek Kft. magas színvonalon készíti termékeit. Prémium alapanyagok felhasználásával a tervezéstől a teljes kivitelezésig és beszerelésig. Precíziós gépeken születik meg az Ön álomkonyhája.   Konyhabútor Szegedkonyhabútor gyártás szeged