Médiatár

Konyhabútor Szeged

Kedves Látogató!

A Frontdesign Konyhabútor Stúdió médiatárát az olyan vizuális tartalmak megjelenítésére hoztuk létre, amelyek érdekesek lehetnek az érdeklődők számára. Tekintse át kínálatunkat, reméljük szórakoztatónak találja majd. Amennyiben észrevétele van szívesen vesszük ha megkeres bármelyik elérhetőségünkön vagy meglátogat személyesen bemutatótermünkben.

Komolyan gondoljuk jelmondatunkat! Próbálja ki!

Prémium minőségű konyhabútorok helyi gyártótól Szegeden!

Tömörfa bútorgyártás:

A legújabb kisfilm, saját gyártóüzemünkből.

Készítettünk egy bemutató filmet melyben bepillantást nyújtunk konyhabútor bemutatótermünk szolgáltatásaiba és a saját gyártóüzemünk működésébe.

Frontdesign Konyhabútor Stúdió:

Hogyan készítjük az egyedi bútorokat? Nagy odafigyeléssel, sokszor kézműves technikával, sok szeretettel! A következő galériában ehhez adunk bepillantást.
Egyedi bútor részletének összeszerelése

Egyedi munkadarab megmunkálása Biesse Rover A géppel:

Konyhabútor Szeged

Részesei voltunk a Mentőexpedíció (The Martian) című film díszletezési munkáinak. Mi készítettük a marsi bázis zsilip-ajtajának a keretét. Ezek az egyedi kihívások és tapasztalatok is segítenek abban, hogy a megszokott prémium minőségben szolgáljuk ki megrendelőinket.

Mentőexpedíció díszlet készítése:

Nálunk is beköszöntött az ősz. Készítettünk néhány képet a gyár körül. Egy pillanatra elmerengtünk az élet körforgásán majd folytattuk a munkát, hiszen várnak az új kihívások:
Őszi hangulat galéria